Haettu sivustolta 4.10.2024 MiFupiirakka MiFupiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Kokonaisaika 45 min kasvisruokavalio (lakto-ovo)
Rukiinen kermaviilitaikina on kuitupitoinen ja maukas taikina. MiFu-piirakka on muhkea ja täynnä makua oleva kokonaisuus. Ainekset ½ GN vuoka annosta 1 kpl Myllyn Paras Rukiinen Kermaviilitaikina 800 g MiFu Original muru 400 g paprikakuutio 200 g kauramaito 800 g kaurafraiche 2 rkl suola 2 tl mustapippuri, rouhittu 400 g vegaaninen juustoraaste Ohje Painele Myllyn Paras Rukiinen kermaviilitaikina leivinpaperoituun ½ GN-vuokaan. Painele haarukalla piirakkapohjaan pieniä reikiä. Esipaista pohjaa 185 C asteisessa uunissa 10 minuuttia. Sekoita kulhossa kauramaito, kaurafraiche, suola, mustapippuri ja vegaaninen juustoraaste. Levitä piirakkapohjan päälle MiFu muru, paprikakuutiot ja kaura-juustomassa. Paista 175 C asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja koristele esimerkiksi herneenversoilla. Resepti: 12kuukautta
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua