Rukiinen kermaviilitaikina on kuitupitoinen ja maukas taikina. MiFu-piirakka on muhkea ja täynnä makua oleva kokonaisuus.

Ainekset ½ GN vuoka annosta

800
g
MiFu Original muru
400
g
paprikakuutio
200
g
kauramaito
800
g
kaurafraiche
2
rkl
suola
2
tl
mustapippuri, rouhittu
400
g
vegaaninen juustoraaste

Ohje

  1. Painele Myllyn Paras Rukiinen kermaviilitaikina leivinpaperoituun ½ GN-vuokaan.

  2. Painele haarukalla piirakkapohjaan pieniä reikiä. Esipaista pohjaa 185 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.

  3. Sekoita kulhossa kauramaito, kaurafraiche, suola, mustapippuri ja vegaaninen juustoraaste.

  4. Levitä piirakkapohjan päälle MiFu muru, paprikakuutiot ja kaura-juustomassa.

  5. Paista 175 C asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

  6. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja koristele esimerkiksi herneenversoilla.

     

Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.