Myllyn Paras Sulavi Riisipiirakat ovat valmiiksi paistettuja ja paiston jälkeen voideltuja perinteisen mallisia rapeakuorisia tarjoilutuoreita riisipiirakoita. Saat piirakoista helposti täyttävämpää tarjottavaa päällystämällä ne runsailla täytteillä. Kokeile yrttistä tuorejuustoa sekä kylmäsavulohta!

Ainekset annosta

jäävuorisalaattia
yrttituorejuusto, laktoositon
kylmäsavulohta
sitruunaa
punasipulia
tilliä

Ohje

  1. Sulata Sulavi Riisipiirakat pakkauksessaan huoneenlämmössä n. puoli vuorokautta tai erilleen otettuina huoneenlämmössä n. tunnin. Voidaan halutessa sulattaa tai lämmittää varovasti mikroaaltouunissa tai kiertoilmauunissa 125 °C:ssa n. 10 min.
  2. Laita salaatinlehti piirakan päälle ja pursota sen jälkeen yrttituorejuusto piirakan ja salaatinlehden päälle.
  3. Rullaa kaksi lohiviipaletta ja asettele ne yrttivoin päälle. 
  4. Asettele sitruunaviipale, punasipuli ja tilli kauniisti piirakan päälle.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.