Irtonainen Kaura + Riisi valmistetaan yhdistämällä pitkäjyväiseen parboil-riisiin esikypsytetty kuorittu kaurasuurimo. Esikypsytys nopeuttaa kauran kypsymistä ja antaa sille paahdetun värin sekä maun. Irtonainen Kaura + Riisin keittoaika on lisäkkeeksi 20 minuuttia. Lue lisää.
Mannasuurimot valmistetaan erottamalla vehnäjauhatuksen yhteydessä karkeat ydinrakeet mannasuurimoiksi.
Puuroriisi on pyöreäjyväinen, hiottu riisi, joka sopii perinteiseen riisipuuroon, marjapuuroihin, laatikkoruokiin, jälkiruokiin, piirakoiden täytteisiin ja muuhun leivontaan.
Pitkäriisi on pitkäjyväinen riisi, joka on käsitelty puuroutumattomaksi parboil-menetelmällä. Tässä menetelmässä ravintoaineet imeytyvät riisin kuorikerroksista jyvän ytimeen ja jyvän pinta kovettuu niin, ettei riisi puuroudu keitettäessä.