Ainekset annosta

dl
vettä
2
rkl
öljyä
2
rkl
siirappia
dl
porkkanaraastetta
2
tl
fenkolia
1
tl
pomeranssinkuorta
½
tl
suolaa
2
tl
kuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Ohje

  1. Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi.

  2. Valitse normaali perusleivän ohjelma ja käynnistä tai ohjelmoi leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.