Kauratortillawrapit broileri-chilihalloumitäytteellä tai possulla

Kauratortillawrapit broileri-chilihalloumitäytteellä tai possulla
(Kokonaisia 8 kpl, puolitettuja 16 kpl)
1 pkt Myllyn Paras kauratortilloja
Broileri-(chili)halloumitäyte:
400-450g broilerin maustamattomia sisäfileitä tai fileesuikaleita
1 pkt halloumia, chili-maustettua tai tavallista
Salaattia
Kurkkua
Paprikaa
Sweet chilikastiketta
Ranskankermaa
Mausteita oman maun mukaan
Possutäyte
400g possun lihasuikaleita
Paprikaa
Kurkkua
Salaattia
Ranskankermaa
Taco-kastiketta tai Sweet chilikastiketta halutessaan
Mausteita oman maun mukaan
Leikkaa paprika ja kurkku tikuiksi. Huuhtele salaatti.
Ruskista kanat ja halloumit erikseen pannulla. Voitele kauratortilloista neljä ranskankermalla ja chilikastikkeella, lisää päälle salaattia, paprika- ja kurkkutikkuja, broileria ja halloumia. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja halutessasi halkaise rulla hieman vinottain kahtia.
Mikäli et halua chiliä tortilloihin, jätä chilikastike pois ja vaihda halloumi maustamattomaksi. Tässä ei kuitenkaan chili maistunut liikaa, joten kannattaa kokeilla!
Ruskista possun lihasuikaleet pannulla ja hauduta niitä vielä puolisen tuntia sen jälkeen, että mureutuvat. Itse lisäsin kypsien suikaleiden päälle puoli litraa vettä ja hauduttelin ne kypsiksi. Mausta, esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, valkosipulirouheella tai paprikajauheella.
Voitele neljä kauratortillaa ranskankermalla ja halutessasi taco- tai chilikastikkeella, lisää päälle salaattia, paprika- ja kurkkutikkuja ja possunsuikaleita.
Rullaa tiiviiksi rullaksi ja halutessasi halkaise rulla hieman vinottain kahtia.
Nämä ovat superhelppo välipala jääkaapista syötäväksi, sillä maistuvat myös kylminä. Jos nämä haluaa syödä lämpimänä, voi jääkaappiin valmistaa ja pilkkoa kaikki ainekset valmiiksi, jolloin tortillan ja lihan voi lämmittää mikrossa ja kasata itse mieleisensä wrapin välipalaksi!
Kommentteja ja keskustelua