Juusto-jauhelihatäytteiset porkkanaletut

Myllyn Parhaan uudet lettujauhot ovat helppoja ja nopeita ja ennen kaikkea herkullisia. Niitä voi syödä sellaisenaan tai niistä voi tehdä vaikkapa täytettyjä lettuja! Nämä jauhelihalla ja leipäjuustolla täytetyt porkkanaletut toimivat mainiosti koko perheen iltapalana, tai miksei vaikka lounaana!
Juusto-jauhelihatäytteiset porkkanaletut
1 ps Myllyn Paras porkkanalettujauhoa
6 dl vettä tai maitoa
(1 muna)
Vatkaa porkkanalettujauho ja neste tasaiseksi ja lisää halutessasi joukkoon muna. Anna turvota noin 10-30 minuuttia ennen paistamista.
Paista letut pannulla rasvassa tai öljyssä.
Pakkauksessa lukee, että tulee kahdeksan lettua, mutta itse tein isolla paistinpannulla letut ja sain kuusi lettua. Jätä letut jäähtymään täytteen teon ajaksi.
Täyte
1 sipuli
1 paprika
600 g jauhelihaa
150 g leipäjuustoa
200 g haluamaasi tuorejuustoa, itsellä valkosipulituorejuusto
suolaa
mustapippuria
1-2 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
juustoraastetta päälle
Pilko sipuli ja paprika ja kuullota öljyssä tai voissa. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsiksi. Mausta suolalla tai mustapippurilla, lisää joukkoon tuorejuusto ja jauhot. Lopuksi pilko joukkoon leipajuusto ja sekoita tasaiseksi.
Täytä porkkanaletut ja kääräise rullalle. Ripottele päälle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa 10 minuutin ajan.
Nauti tuoreen salaatin kaverina!
Mukavaa syksyn jatkoa!
Kommentteja ja keskustelua