Arja Elina Leipoo & Kokkaa

Takanani on pitkä ura suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä Myllyn Paras -yhtiössä. Sitä kautta tunnen viljaruoat ja leivonnaiset laboratoriosta neuvontaan ja monimuotoiseen ruokaviestintään. Olen suunnitellut tuhansia pidettyjä, kansantajuisia ruoka- ja leivontareseptejä aina ideoinnista reseptivihkosiin, verkkosivuille, videoille sekä televisio- ja radio-ohjelmiin. Edelleen saan kuulla olevani monille tuttu, minut on bongattu Huomenta Suomen aamukokkailuista tai MTV:n Leivontanurkasta – molemmista on jo tosin tovi aikaa.

Viime aikoina olen tehnyt ruokakirjoja viljamaailmaan liittyen, ja nyt on jo kolmas tietoteos syntymässä. Aiemmat kirjani ovat 2020 ilmestyneet KAURA-kirja ja LEIPÄ-kirja (#kaurakirja, #leipäkirja).

Ruokasisältöjen tuotannon lisäksi vedän myös kokkauskursseja ja luennoin, löydät niistä lisää kotisivuiltani.

Seuraa blogiani ja testattuja reseptejäni tämän blogini kautta. Saat runsaasti vinkkejä kuukauden teemojen mukaan.