Käyttöohje

Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min. Leikkaa sulaneet levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja anna kohota huoneenlämmössä liinan alla n. 40-50 min. Halutessasi voitele pohjat kevyesti kananmunalla ja ripottele päälle esim. raesokeria tai mantelirouhetta. Lisää pohjien keskelle vajaa ruokalusikallinen haluamaasi paistonkestävää täytettä. Paista viinerit uunin keskiosassa 225 °C n. 12-15 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, laktoositon voi 33 % (MAIDOSTA), vesi, KANANMUNA, sokeri, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, suola, emulgointiaine (E472e).

VETEMJÖL, laktosfritt smör 33 % (av MJÖLK), vatten, ÄGG, socker, jäst, VETEGLUTEN, salt, emulgeringsmedel (E472e).

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Kan innehålla spår av soja.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1704 kJ
energia407 kcal
Rasva29 g
josta tyydyttynyttä16 g
hiilihydraatit29 g
josta sokereita3.5 g
ravintokuitu1.9 g
proteiini7 g
suola0.5 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti.

Pakkauksen hävittäminen

Kartonkirasia lajitellaan kartonkikeräykseen. Muovikääre lajitellaan muovikeräykseen.