Käyttöohje

Sulata taikinaa huoneenlämmössä n. 1½ tuntia. Kauli taikina noin puolta ohuemmaksi. Käytä taikinalevy isoon peltipiirakkaan tai leikkaa levystä haluamasi muotoisia leivonnaisia ja lisää täyte. Voitele halutessasi kananmunalla. Paista 225-asteisessa uunissa pienempiä leivonnaisia n. 15 min ja isoja levypiirakoita 25-35 min.

Käyttökohde

Sopii hyvin kaikenlaisiin suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin: piirakoihin, pasteijoihin, torttuihin ja leivoksiin.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, laktoositon voi (MAIDOSTA) 31 %, vesi, suola, hapettumisenestoaine (L-viinihappo).

VETEMJÖL, laktosfri smör (av MJÖLK) 31 %, vatten, salt, antioxidationsmedel (L-vinsyra).

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1620 kJ
energia387 kcal
Rasva27 g
josta tyydyttynyttä15 g
hiilihydraatit30 g
josta sokereita0.4 g
ravintokuitu2 g
proteiini5.7 g
suola0.68 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon, sokeriton.

Säilytys

Parasta ennen 18 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk.