Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo 1 kg
Myllyn Paras Esikypsytetyt Ohrasuurimot valmistetaan kuorimalla ja esikypsyttämällä ohranjyvät. Esikypsytyksen avulla on pystytty lyhentämään suurimoiden keittoaikaa huomattavasti. Keittoaika on lisäkkeeksi 35 minuuttia ja puuroksi 45 minuuttia.
Lue lisää beetaglukaanista.
![Avainlippu](/sites/default/files/2021-09/avainlippu_sininen_rgb_50.png)
![Beetaglukaani-logo](/sites/default/files/2021-10/betaglukaani.png)
![Runsaskuituinen-logo](/sites/default/files/2021-10/Runsaskuituinen-logo.jpg)
![Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo 1 kg](/sites/default/files/images/MyllynParasEsikypsytettyKokonainenOhrasuurimo1kg.jpg)