Käyttökohde

Puolikarkea Vehnäjauho imee nopeasti itseensä taikinanesteen, jolloin myös taikinasitko muodostuu nopeasti. Niinpä Puolikarkea Vehnäjauho sopiikin hyvin hiivataikinoihin, joihin halutaan hyvä sitko kuten pullien, sämpylöiden ja vaaleiden leipien leipomiseen. Se sopii hyvin myös yleisvehnäjauhoksi. Koska se on melko hienoa, Puolikarkea Vehnäjauho on hyvä laittaa kakku-, torttu- ja piparitaikinoihin siivilän läpi hyvin vispaten, niin se ei paakkuunnu.

Ainekset

VEHNÄ, jauhonparanne (askorbiinihappo).

VEHNÄ, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1460 kJ
energia350 kcal
Rasva2 g
josta tyydyttynyttä0.4 g
hiilihydraatit66 g
josta sokereita0.4 g
ravintokuitu4.5 g
proteiini13 g
suola0.01 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kuidun lähde.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).