Ainekset 3-4:lle annosta

Kastike:
200
g
säilöttyjä tai esikäsiteltyjä sieniä (n. ½ l tuoreita)
pala purjosipulia
1
punainen paprika (100 g)
4
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2
dl
(laktoositonta) kermaa
2
tl
yrttisuolaa
1
tl
basilikaa
½-1
tl
timjamia
½-1
tl
kirveliä
persiljaa koristeeksi

Ohje

  1. Valmista ensin pastakastike seuraavasti. Esikäsittele tuoreet sienet, jos käytät niitä. Suikaloi purjosipuli ja kypsennä sitä mikroaaltouunin kestävässä kulhossa n. 2 min. Suikaloi sienet ja paprika, lisää ne kulhoon, samoin 1 dl maitoa ja kerma.

  2. Kuumenna seos kiehuvaksi uunin täydellä teholla (n. 4 min). Muhennoksen kuumentuessa sekoita tasainen suurus 1 dl:sta maitoa ja vehnäjauhoista. Sekoita suurus ja yrttimausteet hyvin muhennokseen ja kypsennä mikroaaltouunissa, kunnes muhennos sakenee.

  3. Sekoita ja jatka kypsennystä 1+1+1 min aina välillä sekoittaen. Keitä ½ pussia (250 g = n. 7 dl) Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile välittömästi yrttisen sienimuhennoksen kanssa, jonka olet valmistanut ennen makaronien keittämistä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.