Vehnä-ruisleipä

Vehnä-ruisleipä
3dlvettä tai piimää
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
6dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlsuolaa
1-2tlkuminaa
50g(laktoositonta) voisulaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa kaikki aineet ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Laita kuivahiiva viimeiseksi jauhojen päälle, mikäli käynnistät leivonnan myöhemmin alkavaksi.

Ohjelmoi tai käynnistä kone pika- tai normaaliohjelmalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Miten kuivahiivan voi laittaa viimeiseksi jauhojen päälle, kun aineet käsketään laittaa listan järjestyksessä koneeseen? Voisulakin on välissä...
Kuivahiiva on mainittu listan viimeisenä, joten se tulee viimeiseksi jauhojen päälle. Voisulan voi laittaa esimerkiksi kulhon laidoille ja kuivahiivan eri kohtaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Valmistin tämän reseptin pienehköllä leipkoneella, jonka asetin 750g painoiselle leivälle. Olisi onnistunut paremmin 1kg asetuksella. Pienen uunilisän jälkeen hyvän makuinen.