Vehnä-ruisleipä

Vehnä-ruisleipä
3dlvettä tai piimää
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
6dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlsuolaa
1-2tlkuminaa
59g(laktoositonta) voisulaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa kaikki aineet ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Laita kuivahiiva viimeiseksi jauhojen päälle, mikäli käynnistät leivonnan myöhemmin alkavaksi. Ohjelmoi tai käynnistä kone pika- tai normaaliohjelmalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Valmistin tämän reseptin pienehköllä leipkoneella, jonka asetin 750g painoiselle leivälle. Olisi onnistunut paremmin 1kg asetuksella. Pienen uunilisän jälkeen hyvän makuinen.