Ainekset 10 kpl annosta

tomusokeria
Täyte:
200
g
vaniljatuorejuustoa
2
dl
kuivattua hedelmä-pähkinäseosta
3
rkl
sitrus- tai hedelmälikööriä tai -mehua
2
dl
kuohukermaa
2
tähtihedelmää

Ohje

  1. Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle.

  2. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

  3. Valmista täyte: Laita kuivattua hedelmä-pähkinäseosta likööriin tai mehuun maustumaan. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja maustunut hedelmä-pähkinäseos liemineen. Levitä väliin täytettä ja tähtihedelmän viipale. Taita kansi päälle. Sihtaa pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.