Vanilja-hedelmätaskut

Vanilja-hedelmätaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
tomusokeria
Täyte:
200gvaniljatuorejuustoa
2dlkuivattua hedelmä-pähkinäseosta
3rklsitrus- tai hedelmälikööriä tai -mehua
2dlkuohukermaa
2tähtihedelmää

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä. Valmista täyte: Laita kuivattua hedelmä-pähkinäseosta likööriin tai mehuun maustumaan. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja maustunut hedelmä-pähkinäseos liemineen. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä väliin täytettä ja tähtihedelmän viipale. Taita kansi päälle. Sihtaa pinnalle tomusokeria.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Ihan hyviä nämä leivokset taatusti ovat, mutta herää pieni epäilys siitä, miten niitä pystyy syömään, ilman etteivät täytteet pursu ulos ja että se edes pysyisi käsissä kokonaisena.