Ainekset kaksi leipää annosta

50
g
hiivaa
5
dl
haaleaa vettä
tl
suolaa
3
rkl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää muut aineet. Sekoita taikinaksi puuhaarukalla. Kaada taikina leivinpaperille kahdeksi keoksi. Muotoile keoista kaksi pitkulaista leipää puuhaarukkaa ja veistä apuna käyttäen. Kohota leivät liinan alla kaksinkertaisiksi.

  2. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske uunin lämpö 150-asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Leipä maistuu parhaalta uunituoreena tai ainakin saman päivän aikana nautittuna.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.