Uuniciabatta pimeneviin iltoihin

Uuniciabatta pimeneviin iltoihin
4:lle
1itse tehty MaalaisCiabatta
pippurista tuorejuustoa tai muuta levitettä
300gpippurista naudanpaistileikettä
4tomaattia viipaleina
2dlaurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
100gvahvaa juustoraastetta
½tlpaprikajauhetta
½-1tlmustapippuria
1muna
persiljasilppua

Valmistusohje

Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Voitele leivät pippurisella levitteellä ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa leikkele ja tomaatit leipien päälle. Sekoita lopuista aineista juusto-munamassa ja lusikoi sen leipien päälle. Paista 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)