Hämmästyttävä vähillä raaka-aineilla erinomainen lopputulos.

Ainekset 8 annosta

2
pihvitomaattia
2
keltaista tomaattia
suolaa ja mustapippuria
150
g
chili-paprikamaustettua tuorejuustoa
oksaa tuoretta timjamia
loraus oliiviöljyä

Ohje

  1. Leikkaa tomaatit 3–4 mm.n siivuiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta viipaleita talouspaperin päällä 10 minuuttia.
  2. Kauli tai painele piirakkataikinan reunat ohueksi 2-3 cm leveydeltä ulkoreunasta.
  3. Levitä tuorejuusto taikinan päälle ja lado tomaatit tuorejuuston päälle. Taittele reunat tomaattikerroksen reunamille. Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
  4. Anna jäähtyä. Viimeistele oliiviöljyllä ja tuoreella timjamilla.
Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.