Sydänpiparit

Sydänpiparit
noin 30 kpl

Valmistusohje

Kauli sulanut, mieluiten aavistuksen kohmeinen murotaikina ohueksi levyksi leivinpaperin päällä. Ota sydänmuotilla pipareita. Voitele munalla kauttaaltaan, koristele mantelilastuilla ja raesokerilla. Asettele piparit hieman irti toisistaan leivinpaperille uunipellille. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla vaaleiksi, n. 5-8 minuuttia. Varo palamista. Jäähdytä. Voit tehdä näistä myös täytekeksejä, katso ohje. Kaaviloi sulanut taikina kaulimella ohueksi hieman jauhoja apuna käyttäen ja ota sydänmuotilla pipareita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)