Suolaton pellavaleipä

Myllyn Paras
½dlpellavansiemeniä
3dlvettä
2rklfariinisokeria
1tlanista
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja (90 g)
1dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita (35 g)
dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja (330 g)
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit
käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti alkavaksi. Valitse normaali
perusleivän ohjelma ja käynnistä tai ohjelmoi leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)