Suklaapiirakka

Myllyn Paras

Tässä herkullinen ohje Suklaapiirakalle. Suklainen piirakka syntyy käyttämällä riittävästi eri suklaan makuja, esim. kaakaojauhetta, valkosuklaata ja Marianne-rouhetta!

dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
tlsoodaa
tlvaniljasokeria
6dlsokeria
dlkaakaojauhetta
3dlMarianne-rouhetta
3dlmaitoa
2dlvoisulaa
4munaa
Koristeeksi:
2psvalkosuklaata (Minut Block)
nonparelleja

Valmistusohje

Sekoita vehnäjauhot, sooda, vaniljasokeri, sokeri, kaakaojauhe ja
Marianne-rouhe  keskenään. Lisää jauhoihin maito, voisula ja munat. Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan. Paista piirakka uunissa 200-asteessa noin 25 min. Anna piirakan jäähtyä.

Sulata suklaa omassa pakkauksessaan. Koristele piirakka suklaalla ja nonparelleilla.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Petra Portaala, Ollila

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)