Suklaapiirakka

Myllyn Paras
  • Tässä herkullinen ohje Suklaapiirakalle.
  • Suklainen piirakka syntyy käyttämällä riittävästi eri suklaan makuja, esim. kaakaojauhetta, valkosuklaata ja Marianne-rouhetta!
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
tlsoodaa
tlvaniljasokeria
6dlsokeria
dlkaakaojauhetta
3dlMarianne-rouhetta
3dlmaitoa
2dlvoisulaa
4munaa
Koristeeksi:
100-200gvalkosuklaata
nonparelleja

Valmistusohje

Sekoita vehnäjauhot, sooda, vaniljasokeri, sokeri, kaakaojauhe ja Marianne-rouhe  keskenään. Lisää jauhoihin maito, voisula ja munat. Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan. Paista piirakka uunissa 200-asteessa noin 25 min. Anna piirakan jäähtyä.

Sulata suklaa ja koristele piirakka suklaalla ja nonparelleilla.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Petra Portaala, Ollila

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)