Suklaalehtiset

Suklaalehtiset
noin 40 kpl
100glaktoositonta margariinia tai voita
dlsokeria
1muna
½dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
2rklkaakaojauhetta
3dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita

Valmistusohje

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna vatkaten joukkoon. Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao tattarijauhoihin ja lisää seos vaahtoon. Sekoita taikinaan lopuksi tattarihiutaleet. Ota taikinasta teelusikalla nokareita leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 5 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)