Stifadoa (Lihasipuli-pataa) makaronin kanssa

Myllyn Paras
4:lle
500glampaan- tai naudanlihaa 2 cm:n kuutioissa
1tlktomaattimurskaa
4sipulia tai vastaava määrä pikkusipuleita
1laakerinlehti
1kanelitanko
suolaa
mustapippuria
luonnonyrttejä esim. nokkosen-, voikukan ja/tai poimulehden lehtiä
300gMyllyn Paras Makaronia
juustoraastetta
paistamiseen öljyä

Valmistusohje

Ruskista lihapalat öljyssä. Lisää sekaan lohkotut sipulit
ja ruskista myös ne kevyesti. Kaada joukkoon tomaattimurska 1-2 tölkillistä eli
niin paljon että ainekset peittyvät. Lisää mausteet ja loraus oliiviöljyä. Anna
hautua uunissa 155-asteessa pari tuntia tai kunnes liha on mureaa.

Lisää joukkoon lopuksi luonnonyrttejä ja anna niiden
pehmetä hetken aikaa padassa.

Tarjoile makaronin kanssa. Voit jakaa makaronin ja stifâdon
myös uuninkestäviin annoskulhoihin. Ripottele päälle juustoraastetta ja kuumenna
hetki uunissa.

Resepti:
Visa Salojärvi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)