Ainekset 2:lle annosta

1-2
valkosipulinkynttä
1
rkl
oliiviöljyä
n.140
g
kinkkusuikaleita tai fileepekonia tai suikaloitua joulukinkkua pakastimesta
2
munaa
juustoraastetta (esim. parmesaania ja/tai pecorinoa tai muuta voimakasta juustoraastetta)
vähän ruokakermaa tai vastaavaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa valkosipuli tai fileepekoni, jos käytät sitä, suikaleiksi. Paista öljyssä paistokasarissa miedolla lämmöllä kullankeltaiseksi. Lisää joukkoon tilkka ruokakermaa. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon juustoraasteet.

  2. Keitä spagetti runsaassa suolalla maustetussa vedessä "al dente" ja valuta hyvin. Kaada höyryävä pasta paistokasariin ja sekoita joukkoon muna-juustoseos. Mausta runsaasti mustapippurilla. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia.

Resepti:
Lauri Karhuvaara/Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.