Skordaliai (valkosipulimössö)

Myllyn Paras
4:lle
1pkthienorakenteista perunamuusijauhetta
n.3dlrypsiöljyä
n.3dlkylmää vettä
2-4valkosipulinkynttä puristettuna
ripaus mustapippuria ja suolaa

Valmistusohje

Sekoita muusijauhe, vesi ja öljy hyvin sekaisin kulhossa. Öljyä ja vettä saa olla yhtä paljon. Lisää niitä niin paljon, että saat sopivan sakean, ei liian juoksevan mömmön, joka irtoaa kulhon reunoista.

Mausta valkosipulilla, mustapippurilla ja suolalla. Skordâlia paranee vetäytyessään ja huomioi, että kastiketta ei lämmitetä missään vaiheessa! Tarjoa pita- tai muun leivän ja/tai kasvisten kanssa.

Resepti:
Visa Salojärvi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä Visa!