Haettu sivustolta 8.11.2024
Ainekset 4-6 annosta
1
l
kasvislientä
1
prk
paseerattua tomaattia (500 g)
1
prk
punaisia kidneypapuja (230 g)
300
g
pakastekasviksia
2
tl
kuivattua yrttiseosta
500
g
siskonmakkaroita
½
dl
tuoretta persiljaa
(suolaa)
Ohje
- Kuumenna kattilassa kasvisliemi sekä paseerattu tomaatti.
- Valuta kidneypavut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Lisää pavut ja pakastekasvikset kattilaan yhdessä yrttiseoksen kanssa.
- Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna kiehua n. 5 minuutin ajan.
- Purista siskonmakkarat kuoresta pieniksi paloiksi kiehuvan keiton joukkoon.
- Lisää joukkoon myös pasta. Jatka keittämistä n. 7 minuutin ajan, tai kunnes pasta ja siskonmakkarat ovat kypsiä.
- Hienonna persilja ja lisää se keiton joukkoon. Maista keittoa ja lisää tarvittaessa suolaa.
Resepti:
Taru Vihavainen
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua