Haettu sivustolta  4.11.2025
  Siskonmakkarakeitto pastalla on maukas arjen pelastaja! Tämä täyteläinen keitto yhdistelee Myllyn Paras Pikku Simpukkapastan, siskonmakkarat ja värikkäät kasvikset herkulliseksi kokonaisuudeksi. Kasvisliemi ja paseerattu tomaatti luovat keiton täyteläisen pohjan, ja kidneypavut lisäävät ruokaisuutta. Yrttiseos tuo mukaan hienostuneen maun, kun taas tuore persilja viimeistelee annoksen raikkaasti. Helposti valmistuva siskonmakkarakeitto pastalla sopii täydellisesti arkeen ja maistuu koko perheelle.
Ainekset 4-6 annosta
1
      
      l
      
      kasvislientä
      
      1
      
      prk
      
      paseerattua tomaattia (500 g)
      
      1
      
      prk
      
      punaisia kidneypapuja (230 g)
      
      300
      
      g
      
      pakastekasviksia
      
      2
      
      tl
      
      kuivattua yrttiseosta
      
      500
      
      g
      
      siskonmakkaroita
      
      ½
      
      dl
      
      tuoretta persiljaa
      
      (suolaa)
      
      Ohje
- Kuumenna kattilassa kasvisliemi sekä paseerattu tomaatti.
 - Valuta kidneypavut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä.
 - Lisää pavut ja pakastekasvikset kattilaan yhdessä yrttiseoksen kanssa.
 - Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna kiehua n. 5 minuutin ajan.
 - Purista siskonmakkarat kuoresta pieniksi paloiksi kiehuvan keiton joukkoon.
 - Lisää joukkoon myös pasta. Jatka keittämistä n. 7 minuutin ajan, tai kunnes pasta ja siskonmakkarat ovat kypsiä.
 - Hienonna persilja ja lisää se keiton joukkoon. Maista keittoa ja lisää tarvittaessa suolaa.
 
Resepti: 
            
      Taru Vihavainen
      Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
          
      Ajankohtaista ja puheenaiheita
    
        
          R
      
  
  
    
      R
  
  
  
  
  
  
        
        
        
        
Kommentteja ja keskustelua