Ainekset 4-6 annosta

1
l
kasvislientä
1
prk
paseerattua tomaattia (500 g)
1
prk
punaisia kidneypapuja (230 g)
300
g
pakastekasviksia
2
tl
kuivattua yrttiseosta
500
g
siskonmakkaroita
½
dl
tuoretta persiljaa
(suolaa)

Ohje

  1. Kuumenna kattilassa kasvisliemi sekä paseerattu tomaatti. 
  2. Valuta kidneypavut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä. 
  3. Lisää pavut ja pakastekasvikset kattilaan yhdessä yrttiseoksen kanssa. 
  4. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna kiehua n. 5 minuutin ajan.
  5. Purista siskonmakkarat kuoresta pieniksi paloiksi kiehuvan keiton joukkoon. 
  6. Lisää joukkoon myös pasta. Jatka keittämistä n. 7 minuutin ajan, tai kunnes pasta ja siskonmakkarat ovat kypsiä. 
  7. Hienonna persilja ja lisää se keiton joukkoon. Maista keittoa ja lisää tarvittaessa suolaa.
     
Resepti:
Taru Vihavainen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.