Savukinkku-Kaurarisotto

Savukinkku-Kaurarisotto
noin 6:lle
1-2rklöljyä tai margariinia
2-3sipulia (tai 200 g:n pussi pakastesipulikuutioita)
n.300gsaunapalvikinkkua suikaleina
dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
n.8dlvettä
1liha- tai kasvisliemikuutio
½tlmustapippurirouhetta
½tlcurrya
1tlpaprikajauhetta
100gparsakaalin kukintoja
n.100gmaissia, paprikaa ja/tai ryöpättyjä sieniä

Valmistusohje

Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon) kattilassa. Paista siinä hetki sipulisilppua. Lisää palvikinkku suikaleina tai kuutioina, suurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 25 min. Lisää kypsentämisen loppupuolella pilkottu parsakaali ja muu haluamasi aines, esim. pakastemaissin jyvät ja paprikakuutiot. Myös sienet, vaikkapa suppilovahverot, sopivat risottoon oikein hyvin.

VINKKI: Valkosipulin ystävät voivat lisätä risottoon muutaman valkosipulinkynnen hienonnettuna.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)