Ranskalainen tomaattipiirakka

Ranskalainen tomaattipiirakka
1 t 20 min, josta valmisteluaika 40 min
6–8 annosta
1kplMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen
Täyte:
250gMascarpone tuorejuustoa
1dlkuohukermaa
2rklDijon sinappia
suolaa ja mustapippuria
4-5kypsää tomaattia
1dlhienonnettua basilikaa
150gjuustoraastetta (esim. comte tai emmental)

Valmistusohje

  1. Sulata Pyöreä Piirakkataikina ja painele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

  2. Sekoita Mascarpone tuorejuusto ja kuohukerma. Mausta Dijon sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.

  3. Levitä seos piirakkapohjan päälle.

  4. Viipaloi tomaatit ja lado viipaleet tuorejuusto-kermaseoksen päälle. Mausta pinta vielä kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle hienonnettu basilika ja juustoraaste.

  5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

  6. Jäähdytä ja anna vetäytyä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti:
Teresa Välimäki, Taikinaterapiaa Teresan kanssa -ohjelma

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)