Porkkanakakku Brasilialaiseen tapaan

Myllyn Paras
torvellinen, suorakaiteen- tai sydämenmuotoinen kakkuvuoka (n. 2 l), noin 20 viipaletta
250gporkkanoita
3munaa
dlrypsiöljyä
2dlsokeria
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1rklleivinjauhetta
Kuorrutus:
1dlmaitoa
1dlsokeria
1dlkaakaojauhetta (kaakaojuoma)
1rklmargariinia

Valmistusohje

Sekoita tehosekoittimella tai sauvasekoittimella kuoritut ja pilkotut porkkanat,
munat ja öljyä. Sen jälkeen kaada sekoitus kulhoon ja sekoita siihen sokeria,
vehnäjauhoja ja leivinjauhetta. Paista 45 min. 175-asteessa. Paista aina uunin
alimmaisella tasolla.

Valmista kuorrutus. Sekoita kaikki aineet kattilassa ja keitä n. 10 min sen jälkeen kun seos
alkaa kiehua. Sekoita silloin tällöin. Kuorruta kakku heti kun otat sen
uunista. Kaada kuuma kuorrutus kuuman kakun päälle, jolloin kuorrutus imeytyy kakkuun ja mehevoittää sen.

Katso myös perinteinen porkkanakakkuresepti.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Patricia Nieminen, Nokia

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Kuorrutus imeytyi kakun sisälle. Onko näin tarkoitus?
Hei, kiitos huomiosta. Tarkensimme kakun reseptiä, kuorrutus imeytyy kakkuun ja mehevöittää kakun. Terveisin, Kuluttajaneuvonta