• Tällä reseptillä saat halutessasi lämmintä sekä hiivatonta että vehnätöntä leipää nopeasti.
  • Rieska on kätevä ja taloudellinen vaihtoehto.
  • Erilaisin hiutalein saat vaihtelua rieskoihin.
  • Nauti lämpimänä!

Ainekset noin 10 - 15 kpl annosta

1
tl
suolaa
1
tl
soodaa
4
dl
piimää, jogurttia tai appelsiinimehua
1
dl
omenaa tai porkkanaa raasteena tai 1 dl juustoraastetta
½
dl
voi- tai margariinisulaa

Ohje

  1. Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita.

  2. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana voin tai juuston kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.