Ainekset 1:lle annosta

pala jäävuorisalaattia
1
rucolasalaatti
2-3
rkl
valmista Ceasarkastiketta
2-4
rkl
parmesaanijuustoraastetta
1-2
tomaattia lohkoina
pätkä kurkkua viipaleina
100-150
g
loimulohta tai muuta kypsää kalaa

Ohje

  1. Huuhdo salaatti ja revi se annospaloiksi syvälle lautaselle. Lisää tomaattilohkot ja kurkkuviipaleet ja leikkaa joukkoon rucolan lehdet. Pirskota päälle valmiskastiketta ja ripottele sekaan parmesaanijuustoraastetta.

  2. Sekoita salaatti kevyesti nostellen. Nauti saman tien hyvän loimulohen, muun kypsän kalan ja leivän kera.

Resepti:
Pekka Pouta/Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.