Pekan Ceasarsalaatti loimulohen kanssa

Myllyn Paras
1:lle
pala jäävuorisalaattia
1rucolasalaatti
2-3rklFelixin valmista Ceasarkastiketta
2-4rklparmesaanijuustoraastetta
1-2tomaattia lohkoina
pätkä kurkkua viipaleina
100-150gloimulohta tai muuta kypsää kalaa

Valmistusohje

Huuhdo salaatti ja revi se annospaloiksi syvälle lautaselle. Lisää tomaattilohkot ja kurkkuviipaleet ja leikkaa joukkoon rucolan lehdet.

Pirskota päälle valmiskastiketta ja ripottele sekaan parmesaanijuustoraastetta. Sekoita salaatti kevyesti nostellen. Nauti saman tien hyvän loimulohen, muun kypsän kalan ja leivän kera.

Resepti:
Pekka Pouta/Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Cesar-salaatti: Minusta tässä saisi olla mukana pikku palasia vaaleaa leipää, jotka olisivat kevyesti paahdettu rapeiksi pannulla oliiviöljyssä, jossa olisi kenties myös puserrus yhdestä valkosipulinkynnestä. Rucola on tullut turhaan muotiin! Sen poistaisin! Idea loimulohesta on kiva! Teen sen! Valmiit salaattikastikkeet on oikein hyviä! Kiitos! Teresa