Ainekset noin 15 kpl annosta

2
dl
sokeria
2
tl
leivinjauhetta
2
tl
vaniljasokeria
3
dl
kuivattuja pieniä mango- ja papaijakuutioita
1
dl
mangomehua
1
dl
juoksevaa margariinia, laktoositonta voita tai margariinia
3
munaa
Koristeluun:
200
g
tuorejuustoa
1
pkt
tomusokeria (500 g)
koristerakeita

Ohje

1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin.

2. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

3. Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi.

4. Pursota massaa jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti ja koristele rakeilla.

VINKKI: Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.