Papaija-Mango Cupcakes

Papaija-Mango Cupcakes
noin 15 kpl
dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
3dlkuivattuja pieniä mango- ja papaijakuutioita
1dlmangomehua
1dljuoksevaa margariinia, laktoositonta voita tai margariinia
3munaa
Koristeluun:
200gtuorejuustoa
1pkttomusokeria (500 g)
koristerakeita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi. Pursota sitä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele rakeilla.

VINKKI: Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)