Haettu sivustolta  4.11.2025
  Virheviesti
Could not retrieve the oEmbed resource.Valmista Myllyn Paras Lasagnelevyistä helppo ja herkullinen arkiruoka.
Ainekset 4 annosta
1
      
      sipuli
      
      2
      
      valkosipulinkynttä
      
      1
      
      rkl
      
      oliiviöljyä
      
      400
      
      g
      
      naudan jauhelihaa (10 %)
      
      2
      
      rkl
      
      tomaattipyrettä
      
      2
      
      tl
      
      oreganoa
      
      2
      
      tl
      
      timjamia
      
      ½
      
      tl
      
      suolaa
      
      ½
      
      tl
      
      mustapippuria
      
      2
      
      tlk
      
      tomaattimurskaa (á 400 g)
      
      2
      
      dl
      
      vettä
      
      2
      
      lihaliemikuutiota
      
      150
      
      g
      
      kirsikkatomaatteja
      
      1
      
      pkt
      
      burratajuustoa (125 g)
      
      ½
      
      rku
      
      basilikaa
      
      Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kannellisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
 - Lisää sipulit ja paista kunnes sipuli on pehmeää. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
 - Lisää pannulle tomaattimurska ja vesi. Murustele joukkoon lihaliemikuutiot. Anna kiehahtaa.
 - Riko lasagnelevyt muutamaan osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15–20 minuuttia. Sekoita puolivälissä kypsennystä. Lisää tarvittaessa vettä, mikäli kastike on liian paksua. Tarkista pastan kypsyys.
 - Viipaloi kirsikkatomaatit. Revi burratajuusto lasagnen päälle ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele basilikan lehdillä.
 
Resepti: 
            
      Mika Rampa
      Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
          
      Ajankohtaista ja puheenaiheita
    
        
          R
      
  
  
    
      R
  
  
  
  
  
  
  
        
        
        
        
Kommentteja ja keskustelua