Aloita päiväsi herkullisesti pähkinäisillä aamiaisleivoksilla! Rapea myslipohja, täyteläinen jogurttivaahto ja raikkaat marjat tekevät leivoksista yhtä aikaa ravitsevia ja maukkaita.
Sekoita kulhossa Myllyn Paras Rouskuvat pähkinät -täysjyvämysli, maapähkinävoi sekä pehmeä voi huolellisesti keskenään. Kelmuta neljä pientä piirakkavuokaa tai jälkiruokakulhoa tuorekelmulla sisäpuolelta. Painele mysliseos tiiviisti tuorekelmun päälle astioihin ja nosta astiat jääkaappiin vähintään parin tunnin ajaksi.
Irrota kylmät myslipohjat varovasti kelmun avulla astioista ja nosta tarjoiluastialle. Laita myslipohjien päälle tuoreita marjoja tai sulatettuja pakastemarjoja. Lusikoi jokaiseen annokseen marjojen päälle jogurttivaahtoa. Koristele annokset marjoilla ja myslillä.
Kommentteja ja keskustelua