Tämä pähkinäinen tuorepuuro on täydellinen valinta aamuun tai välipalaksi – helppo valmistaa ennakkoon ja täynnä ravitsevaa energiaa. Myllyn Paras Pähkinäinen Manteli granola, kaurahiutaleet ja täyteläinen pähkinälevite luovat herkullisen yhdistelmän, joka saa viimeisen silauksensa banaanista. Valmistele illalla, nauti huolettomuudesta seuraavana päivänä!

Ainekset 2-4 annosta

n. 4
dl
maitoa
2 ½
dl
maustamatonta jogurttia
ripaus suolaa
n. 1
dl
pähkinälevitettä
Koristeluun
banaania
pähkinälevitettä
sitruunamelissaa

Ohje

  1. Mittaa kulhoon granola, kaurahiutaleet, neljä desilitraa maitoa, maustamaton jogurtti ja ripaus suolaa. Sekoita ainekset huolellisesti sekaisin.
  2. Lusikoi vielä pähkinälevite pieninä lusikallisina tuorepuuron joukkoon. Suojaa kulho ja laita se jääkaappiin vähintään parin tunnin ajaksi.
  3. Sekoita valmis tuorepuuro ja lisää tarvittaessa hieman maitoa joukkoon, jotta puuron koostumus on sopiva.
  4. Lusikoi tuorepuuro neljään pienempään purkkiin tai kahteen suurempaan kulhoon.
  5. Lisää tuorepuuron päälle pähkinälevitettä ja leikkaa banaanista siivuja. Viimeistele annokset rapealla granolalla sekä halutessasi esimerkiksi sitruunamelissan lehdillä. 
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.