Omenalla maustettu jauhelihakastike

Myllyn Paras
4-6:lle
400gjauhelihaa (esim. kevyt sika-nauta 10%)
1rklöljyä
1-2sipulia
2omenaa
500gtomaattimurskaa
1-2tlsokeria
1-2tlsuolaa
mustapippuria myllystä
vettä
Lisäksi:
Myllyn Paras Spagettia

Valmistusohje

Paista huoneenlämpöinen jauheliha murustettuna. Lisää silputtu sipuli ja pieneksi kuutioidut kuoritut omenat (poista siemenkota samalla kun kuutioit omenan). Kuullota hetken aikaa ja lisää tomaattimurska sekä mausteet.

Pyöräytä sekaisin ja lisää vähän vettä. Anna hautua 15-60 min käytettävästä ajasta riippuen. Tarkista maku. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

VINKKI! Kokeile myös herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)