Omenalla maustettu jauhelihakastike

Myllyn Paras
4-6:lle
400gjauhelihaa (esim. kevyt sika-nauta 10%)
1rklöljyä
1-2sipulia
2omenaa
500gtomaattimurskaa
1-2tlsokeria
1-2tlsuolaa
mustapippuria myllystä
vettä
Lisäksi:

Valmistusohje

Paista huoneenlämpöinen jauheliha murustettuna. Lisää
silputtu sipuli ja pieneksi kuutioidut kuoritut omenat (poista siemenkota
samalla kun kuutioit omenan). Kuullota hetken aikaa ja lisää tomaattimurska sekä
mausteet. Pyöräytä sekaisin ja lisää vähän vettä. Anna hautua 15-60 min
käytettävästä ajasta riippuen. Tarkista maku.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)