Omena-ohrariisipuuro

Omena-ohrariisipuuro

Videolla valmistetaan myös Omena-porkkanapuuroa, katso video ohjeen alta.

 

5:lle
1lvettä
3/4dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
3/4dlMyllyn Paras Puuroriisiä
ripaus suolaa
n.7pientä omenaa, kotimaisia jos mahdollista (½ kg)
1kanelitanko
sokeria tai hunajaa maun mukaan

Valmistusohje

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suurimot, suolaripaus ja kanelitanko. Keitä miedolla lämmöllä 30 minuuttia välillä sekoittaen. Puhdista ja pilko omenat, lisää ne mukaan vielä 5-10 minuutiksi. Poista kanelitanko. Makeuta mieleiseksi. Tarjoa kuumana, haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)