Omena-hasselpähkinäleivokset

Omena-hasselpähkinäleivokset
45 min, josta valmisteluaika 10 min

Tässä helppo leivosresepti, jonka maku tulee omenoista ja pähkinöistä.

Nämä leivokset voit tarjoilla sellaisenaan tai koristella jäähtyneet leivokset vanilja- tai kinuskikastikkeella. 

15 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtevä Kaurataikina
2-3kplpientä omenaa
n. 50 ghasselpähkinärouhetta
1kananmuna
raesokeria

Valmistusohje

 

  1. Sulata taikinalevyjä huoneenlämmössä noin 20 min.

  2. Leikkaa taikinalevyt kolmeen osaan, jolloin leivoksia tulee yhteensä 15 kpl. 

  3.  Pilko omena kuutioksi ja lusikoi kuutioita leivoksen keskelle.

  4. Ripottele leivoksen keskelle hasselpähkinärouhetta.

  5. Voitele leivoksen reunukset vielä kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.

  6. Paista uunissa noin 15-20 min 225 asteessa. 

VINKKI: Voit myös lisätä omenalohkojen ja hasselpähkinärouheen alle paistonkestävä omenahilloa, jolloin leivoksesta tulee hieman kosteampi. 

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)