Ohrawokki lohella ja sienillä

Ohrawokki lohella ja sienilla

Taina Risto, Anna Perho ja Arja Elina Laine tekivät ohrawokkia I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

5-6:lle
2rklaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1iso sipuli renkaina
300gsuppilovahveroita tms. sieniä
4dlvettä
2dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
1rklkalafondia (tai 2 kalaliemikuutiota)
n.1rklcurrytahnaa
1tlsitruunapippuria
1tlkkookosmaitoa (4 dl, mieluiten kevyttä)
1dlaurinkokuivattuja tomaatteja
250gwok-pakastevihannessekoitusta (esim. thai)
2rklsitruunamehua
400glohisuikaleita
½dltuoretta tillisilppua

Valmistusohje

Kuullota sipuli ja puhdistetut sienet aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä wokkipannulla. Lisää vesi, anna kiehahtaa. Lisää suurimot ja maustavat aineet. Anna kypsyä 15 min. Lisää kookosmaito ja jatka kypsentämistä 15 min. Lisää lähes kypsän ohrasekoituksen joukkoon aurinkokuivatut tomaatit suikaleina, wokkisekoitus, sitruunamehu ja lohisuikaleet sekä tuoretta tilliä. Anna kypsyä viitisen minuuttia.

VINKKI: Jos et pidä sienistä, voit jättää ne pois. Ruoka toimii myös lämmitettynä seuraavana päivänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)