Marjapuuro kauraleseistä

Myllyn Paras

Pelkistä leseistäkin voi tehdä puuron.

Lesepuuroa on hyvä keittää noin 10 minuuttia, jotta sen maku pehmenee ja se on vatsaystävällisempää.

Myös pakastemarjat sopivat puuroon vallan mainiosti!

4:lle
1lvettä
200gpuolukoita ja/tai mustikoita ja/tai vadelmia
dlMyllyn Paras Kauraleseitä
½-1dlfariinisokeria

Valmistusohje

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää marjat, kauralese ja sokeri ja keitä 10 min. Sekoita välillä. Anna hautua kannen alla hetki. Puuro on hyvää maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Olipas hyvää, laitoin mustia viinimarjoja...pakastin täytyy saada tyhjäksi :) Kiitos ohjeesta!
Hei, oletteko kokeilleet voiko karalesepuuroa vispata? Rakenteeltaanhan on vähän samankaltainen kuin mannapuuro.
Vispaaminen tuo vähän kuohkeutta kauralesepuuroon, mutta siitä ei tule niin kuohkeaa kuin mannasuurimoista valmistetusta vispipuurosta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Oikein hyvä vaihtoehto perinteiselle vispipuurolle, namia.
nam