Mantelipulla

Myllyn Paras
dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1dlsokeria
1muna
75gpehmeää (laktoositonta) voita tai margariinia
n.8dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1dlmantelirouhetta
2tlkardemummaa
½-1tlsuolaa
tlkuivahivaa (tai ½ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit
käyttää hyvin, jos ohjelmoit leivonnan heti käynnistyväksi. Valitse normaali
perusleivän tai pullan ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Jos jättää mantelirouheen pois koska sitä ei aina kaapissa, millä se olisi paras korvata?
Mantelin sijasta voi käyttää esim. jotakin pähkinärouhetta, rusinoita tai kuivattuja hedelmiä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Harkitsemassa leipäkoneen ostoa, jossa voi tehdä pullaa, joten kokematon. Tuleeko tällä reseptillä siis ihan valmis paistettu iso pulla vai pelkkä taikina?
Reseptistä tulee valmis paistettu pulla, kun valitsee leipäkoneesta ohjelman, joka myös paistaa. Terveisn, Kuluttajaneuvonta
Tämä hyvä!
Tuli todella hyvänmakuinen pulla! Nyt ei tarvitse enää ostaa kaupan pullaa.
Tämä oli tosi hyvää! Jopa ronkeli 7 v. tykkäsi.