Makean suolaiset MaalaisCiabattat

Makean suolaiset MaalaisCiabattat
  • Leikkaa ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi, jotka päällystät yhtä aikaa makealla ja suolaisella.
  • Paahda uunissa juuri ennen tarjoilua, tarjoile lämpiminä.
4:lle
1itse tehty MaalaisCiabatta
1dlaprikoosimarmeladia
1dlsinihomejuustoa tai vuohenjuustoa
150gparmesaanilastuja
rosmariinia (tuoretta jos löytyy)

Valmistusohje

Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle.

Sivele marmeladia viipaleiden päälle. Siivuta juusto ja nosta jokaiselle leivälle 2 ohutta juustoviipaletta. Ripottele pinnalle hieman tuoretta rosmariinia.

Paahda uunissa 220 asteisen toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min ajan kunnes juusto pehmenee ja juusto saa väriä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)