Lusikkaleivät

Lusikkaleivät
30 kpl
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
n.150gvadelmahilloa
Pinnalle:
sokeria

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Painele hieman kohmeista taikinaa teelusikan tai jälkiruokalusikan pesään ja vedä se siitä leivinpaperin päälle (yht. n. 60 kpl). Paista 175-asteisen uunin keskitasolla vaaleanruskeiksi, n. 7-9 min.

Levitä jäähtyneelle lusikkaleivälle marmeladia ja paina toinen lusikkaleipä päälle. Käsittele lusikkaleipiä varoen, ne ovat erittäin hauraita. Kieritä lusikkaleivät sokerissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (24)

Lakto-ovossa ei kuuluisi olla munaa, kuitenkin annatte reseptit murotaikinasta, joissa on munaa lakto- ovo merkinnällä?
Lakto-ovovegetaariseen ruokavalioon sisältyy kasvikunnan tuotteiden lisäksi maitovalmisteita ja kananmunaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Nää oli tosi hyviä. Tarjosin näitä mun synttäreillä.
Ihan hyviä tulee valmis murotaikinastakin, mutta maku aivan toinen kuin tekee itse taikinan. Terveisin ahkera itseleipoja Joensuusta
Aivan ihania kun tein ! Nams ;)
NAMI, HYVIÄ LUSIKKALEIPIÄ.
HYVÄN NÄKÖISIÄ.
Todella hyvää.
murotaikinaa...heh..ohje voisi olla selvempi murotaikinan ohjeella.. koska teen ohjeen itse.
Nami nami! Ne olivat hyviä, taikinakin oli hyvää.

Pages