Ainekset noin 40 annosta

125
g
voita
1
dl
sokeria
1
muna
1
tl
leivinjauhetta
2
tl
vaniljasokeria
2
rkl
sitruunamehua
1
dl
manteilastuja
Päälle:
n.20
säilykekirsikkaa

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna vatkaten sekaan. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri sekä sitruunamehu ja mantelilastut.

  2. Pursota ympyröitä tai ota lusikalla nokareita taikinasta leivinpaperille uunipellille. Laita kuhunkin keskelle kirsikan puolikas. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 8 min kauniin keltaisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.