Kirsikkasilmät

Kirsikkasilmät
noin 40 kpl
125gvoita
1dlsokeria
1muna
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
2rklsitruunamehua
1dlmanteilastuja
Päälle:
n.20säilykekirsikkaa

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna vatkaten sekaan. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri sekä sitruunamehu ja mantelilastut. Pursota ympyröitä tai ota lusikalla nokareita taikinasta leivinpaperille uunipellille. Laita kuhunkin keskelle kirsikan puolikas. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 8 min kauniin keltaisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Pikkuleivistä tulee hyviä joulukahvin "peruskeksejä". Taikina ei kuitenkaan pursotu helposti, ja ulkonäkö voisi olla houkuttelevampikin. Arvosanani 8,5!
oikein hyviä ja makoisia. korvasin mantelilastut hasselpähkinärouheella ja päälle tein suklaakuorrutuksen.
hyvän makuisia ja kauniita pikkuleipiä, ei ollut kotona mantelilastuja joten laitoin mantelijauhetta, eivät ole kovin makeita