Kinkku-parsapalat

Kinkku-parsapalat
24 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (8 levyä)
Pinnalle:
1kananmuna
¾dl(punaista) pestoa
8vihreää parsaa
100gilmakuivattua kinkkua
100gmozzarellaraastetta
mustapippuria

Valmistusohje

Voitele kohmeiset lehtitaikinalevyt kananmuna-pestoseoksella. Leikkaa kuoritut parsat lastuiksi kuorimaveitsellä ja asettele lastut sekä ilmakuivatut kinkkusiivut päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Leikkaa levyt terävällä veitsellä poikkipäin neljään osaan.

Paista 200 asteessa noin 16-18 minuuttia.

Tarjoa brunssilla, noutopöydässä tai suolaisena pikkusyötävänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)