Ainekset 24 kpl annosta

Pinnalle:
1
kananmuna
¾
dl
(punaista) pestoa
8
vihreää parsaa
100
g
ilmakuivattua kinkkua
100
g
mozzarellaraastetta
mustapippuria

Ohje

  1. Voitele kohmeiset lehtitaikinalevyt kananmuna-pestoseoksella. Leikkaa kuoritut parsat lastuiksi kuorimaveitsellä ja asettele lastut sekä ilmakuivatut kinkkusiivut päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Leikkaa levyt terävällä veitsellä poikkipäin neljään osaan.
  2. Paista 200 asteessa noin 16-18 minuuttia.
  3. Tarjoa brunssilla, noutopöydässä tai suolaisena pikkusyötävänä.
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.