Keväinen salvia-sitruunapasta

Myllyn Paras sitruuna-salviapasta
neljälle
400gMyllyn Paras Putki Spagettia
1sitruuna
50gvoita
5tuoretta salvian lehteä
2dlkuohukermaa
50gparmesaanijuustoa
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.

Raasta sitruunasta kuoren keltainen osa. Halkaise sitruuna ja purista toisesta puolikkaasta mehu. Raasta parmesaanijuusto.

Sulata voi pannulla ja lisää salvianlehdet. Paista lehtiä hetki ja lisää pannulle sitruunankuori sekä -mehu. Kiehauta ja lisää kerma. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua kunnes kastike sakenee.

Lisää lopuksi parmesaanijuusto ja mausta suolalla ja pippurilla. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)