Kaura-Manteliruudut

Kaura-Manteliruudut
noin 40 kpl
2pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (760 g)
1muna
150g(kuorittuja) manteleita
n.2dlsäilykekirsikoita

Valmistusohje

Kaaviloi sulaneet kauramurotaikinalevyt yhteen uunipellinkokoiseksi levyksi leivinpaperille. Leikkaa levy terävällä veitsellä 5 x 5 cm:n neliöiksi. Voitele munalla. Laita jokaisen keskelle valutettu säilykekirsikka ja neljä mantelia vinosti keskeltä kohti kulmia.  Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min. Anna jäähtyä. Irrota neliöt toisistaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)