• KARU Pikakaura-Ruishiutaleet valmistetaan hyvälaatuisista kauran ja rukiin jyvistä, jotka puhdistetaan, leikataan, esikypsytetään ja litistetään ohuiksi hiutaleiksi.

Ainekset 2 annosta annosta

dl
kotimaisia marjoja: herukoita, marja-aroniaa, mansikoita, mustikoita tai karpaloita (voi olla pakaste)
½
dl
cashew- tai saksanpähkinärouhetta
1-2
rkl
juoksevaa hunajaa
2
dl
paksua maustamatonta jogurttia
Pinnalle:
½-1
dl
marjoja

Ohje

  1. Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.

  2. Rakenna annokset laseihin kerroksittain: Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Myös Pikakaura + Kuitu -hiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.