Kauneus Välipala

Kauneus Välipala

KARU Pikakaura-Ruishiutaleet valmistetaan hyvälaatuisista kauran ja rukiin jyvistä, jotka
puhdistetaan, leikataan, esikypsytetään ja litistetään ohuiksi hiutaleiksi.

2 annosta
dlkotimaisia marjoja: herukoita, marja-aroniaa, mansikoita, mustikoita tai karpaloita (voi olla pakaste)
1dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
½dlcashew- tai saksanpähkinärouhetta
1-2rkljuoksevaa hunajaa
2dlpaksua maustamatonta jogurttia
Pinnalle:
½-1dlmarjoja
½dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta

Valmistusohje

Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen.
Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.

Rakenna annokset laseihin kerroksittain: Laita pohjalle marjatuorepuuroa,
päälle maustamatonta jogurttia ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle
leseitä.

VINKKI: Myös Pikakaura + Kuitu -hiutaleet ja Vekkuli Neljän
Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Maustamattoman jogurtin sijasta sopii esim. Mascarponevaahto.