KaRut Suklaapallot

KaRut Suklaapallot

Suut makiaksi itse tehdyllä suklaaherkulla - KaRu Suklaapalloilla. Palloset ovat nopeita valmistaa, uunia ei tarvita. Valitse manteli- tai kookosversio.

noin 30 kpl
100gtummaa suklaata
1banaani
3dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
1dlmantelirouhetta tai rusinoita
1rklrommia tai appelsiinimehua
Pinnalle:
3rklMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
3rklmantelilastuja tai kookoshiutaleita

Valmistusohje

Liota rusinoita rommissa pari tuntia tai vaikka yön yli. Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Pyörittele taikinasta pieniä palloja. Yhdistä hiutaleet ja mantelilastut tai kookoshiutaleet. Kierittele suklaapallot seoksessa. Säilytä palloja jääkaapissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Kauanko tällaiset pallot säilyvät jääkaapissa?
Suklaapallot säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Ihanan makuinen suupala.
Iha ok.