Kana-pestopasta

Kana-pestopasta
4:lle
2rkloliiviöljyä
n.400gmarinoimattomia broilerin rintafileitä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
2-3cmkevätsipulia varsineen tai purjoa
1rklpestoa
n.5dlMyllyn Paras Pestopastaa
200g(vihreää) parsaa
150gsokeriherneen palkoja
2dlruokakermaa
1avokado
parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Leikkaa broilerin rintafileet annospaloiksi, mausta ja ruskista ne viipaloitujen kevätsipulien tai purjorenkaiden kanssa nopeasti oliiviöljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää joukkoon pesto ja kääntele maut sekaisin. Keitä pestopasta "al dente" pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele parsat ja sokeriherneet ja lisää kiehuvan pastan joukkoon noin minuutiksi, juuri ennen pastan kypsymistä. Valuta pastat ja kasvikset huolella. Lisää ruokakerma broilereiden joukkoon ja kiehauta. Pilko avokado ja lisää pastan ja kasvisten kanssa broilerikastikkeen joukkoon. Mausta parmesaanijuustolla ja kääntele maut sekaisin.

Resepti:
Arja Saela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Helppoa ja hyvää. Suosittelen kaikille, joille pasta on jotain muuta kuin makaronilaatikkoa.
Hei, tätähän pitää kokeilla! Terveisin uusi sivustonne lukija Ulla-Terttu