Ainekset 4:lle annosta

2
rkl
oliiviöljyä
n.400
g
marinoimattomia broilerin rintafileitä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
2-3
cm
kevätsipulia varsineen tai purjoa
1
rkl
pestoa
200
g
(vihreää) parsaa
150
g
sokeriherneen palkoja
2
dl
ruokakermaa
1
avokado
parmesaanijuustoa

Ohje

  1. Leikkaa broilerin rintafileet annospaloiksi, mausta ja ruskista ne viipaloitujen kevätsipulien tai purjorenkaiden kanssa nopeasti oliiviöljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää joukkoon pesto ja kääntele maut sekaisin.
  2. Keitä pestopasta "al dente" pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele parsat ja sokeriherneet ja lisää kiehuvan pastan joukkoon noin minuutiksi, juuri ennen pastan kypsymistä. Valuta pastat ja kasvikset huolella.
  3. Lisää ruokakerma broilereiden joukkoon ja kiehauta. Pilko avokado ja lisää pastan ja kasvisten kanssa broilerikastikkeen joukkoon. Mausta parmesaanijuustolla ja kääntele maut sekaisin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Jukka Pakarinen / Otavamedia

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.