Juustopuustiset

Myllyn Paras
n. 60 kpl
dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
25ghiivaa
1tlsuolaa
n.3dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
3-4dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
50gvoita
Täyte:
200gjuustoraastetta
2munaa

Valmistusohje

Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseksi lämmitettyyn
maitoon. Alusta taikinaksi vehnäjauhoilla ja hiivaleipävehnäjauhoilla. Lisää
alustuksen loppuvaiheessa sulatettu voi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi
peitettynä lämpimässä paikassa (esim. kulho lämpimässä vedessä).

Jaa kohonnut taikina neljään osaan ja kaaviloi jokainen osa
n. 30 x 30 cm levyksi. Sekoita täytettä varten juustoraaste ja muna. Jaa
täyte kaaviloiduille taikinalevyille ja rullaa levyt (kääretortun tapaan).
Leikkaa rullasta terävällä veitsellä n. 2 cm:n viipaleita ja laita viipaleet
muffinssivuokiin.

Anna puustisten kohota kaksinkertaisiksi peitettynä ja
paista ne 225-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Laitoin itse lisäksi kinkkusuikaleita, herkullisia tuli!
Mihinkäs tuo voi laitetaan? Voiko täytteeksi laittaa lisäksi esim. maustettua tuorejuustoa?
Voi lisätään taikinaan alustusvaiheessa. Maustettua tuorejuustoa voi myös käyttää täytteenä.
Tulipa hyviä,kiitos hyvästä reseptistä